Ontmoet ons

Met ons kantoor in de klimaatneutrale Amsterdamse Houthaven wekken wij zelf zonne-energie op en geven het overschot terug aan het net. Onze DMC’s zijn zich ook volledig bewust van duurzaamheid. Groen transport, ecologische accommodaties, biologisch eten en drinken. Wij zijn er grote voorstanders van.

Wie ‘wij’ zijn?

TravelMarketing is marktleider in bemiddeling van relevante reisbelevingen en verzorgt via haar DMC’s jaarlijks meer dan 1.000 buitenlandse maatwerk-projecten. Door het inzetten van ons wereldwijde netwerk ontvangt u een reisprogramma van een gerenommeerde buitenlandse partij. U rekent direct met hen af. Wij bieden naast vrijblijvend advies volledige transparantie.

Bij ons is kwaliteit logisch. Let us be your guide.

Zorgvuldige selectie internationaal netwerk
verzekerd ~ ISO ~ financieel solide ~ ervaren
Volledige transparantie
direct contact met agent ~ uitgesplitste offertes ~ netto prijzen
TravelMarketing is back-up
geen risico ~ betrouwbaar ~ ruggespraak
Inspiratieve informatie
nieuwsbrieven ~ studiereizen ~ social media ~ website met bibliotheek aan belevingen
In de zakelijke reisbranche is innovatie van groot belang. De eisen aan snelheid, kwaliteit en resultaat gaan hand-in-hand. We zien een aantal trends in de behoefte van onze opdrachtgevers, zoals terug naar de natuur, ecologisch verantwoorde programma’s, culturele uitwisseling en het sparren met lokaal zakelijk, economisch en maatschappelijk talent.

Hoe wij hiermee omgaan?

Met onze DMC’s wisselen wij deze kennis uit en zorgen ervoor dat onze programma-elementen voortdurend blijven aansluiten op de veranderende markt.

 

Voor snelheid met behoud van kwaliteit heeft TravelMarketing zojuist een integraal CRM systeem laten ontwikkelen onder de noemer TravelValue. Het is geheel op de MICE branche toegespitst en leidt ertoe dat wij online realtime met onze DMC’s samenwerken op groepsaanvragen.

Kisa van den Berg

Managing partner
Na afronding van de Inter College Business School in Den Haag startte Kisa haar loopbaan in 1992 als Public Relations Officer voor het Israëlisch Bureau voor Toerisme.
Na 4 jaar werd zij gevraagd als Sales & Marketing coördinator van EL AL Israel Airlines Ltd. in Nederland. In 1999 werd zij benoemd als eerste vrouwelijke (niet Joodse) Sales Manager, verantwoordelijk voor de algehele passagiers verkoop in Nederland.
Maar het ondernemers bloed kroop waar het niet gaan kon en op 1 januari 2001 richtte zij samen met compagnon Sigrid Scheffer TravelMarketing BV op.

Algemeen

+31 (0)20 – 68 68 099
welcome@travelmarketing.nl

Direct & persoonlijk
+31 (0)6- 21 26 00 49
kisa@travelmarketing.nl

Sigrid Scheffer

Managing partner
Na haar opleiding Toeristisch Management aan het Schoevers Instituut en het behalen van NIMA en SEPR diploma’s begon zij in 1988 bij Transavia als controller.
Na 3 jaar werd zij uit duizenden sollicitanten geselecteerd Delta Air Lines in Nederland op te zetten. Na 8 jaar vele opdrachten in het buitenland te hebben uitgevoerd, werd zij in 1997 opnieuw gevraagd voor nieuwkomer China Southern Airlines de sales & marketing op te zetten.
Door middel van prorate agreements met andere luchtvaartmaatschappijen en onderhandelingen met touroperators heeft zij deze Chinese airliner met hun directe route naar China als marktleider in Nederland weten te positioneren. En toen begon het echte avontuur.

Algemeen

+31 (0)20 – 68 68 099
welcome@travelmarketing.nl

Direct & persoonlijk
+31 (0)6- 54 91 75 20
sigrid@travelmarketing.nl