let us
be your
guide

Agenda

28
Nov
TravelMarketing vernieuwt Amsterdam
TravelMarketing vernieuwt | Date: 28 November 2016 | Time: 11:11 | Location: Amsterdam

De afgelopen maanden hebben wij niet stil gezeten. Uitvoerig marktonderzoek heeft ons inzicht gegeven in de toekomst van onze dienstverlening. In meer dan 40 landen hebben wij ons netwerk van DMC’s onder de loep gehouden met als conclusie dat er een nieuwe dynamiek is ontstaan binnen de internationale MICE markt.
De verwachte trend is dat DMC's van traditioneel logistieke planning naar een meer event gedreven aanpak op gaan met inzet van nieuwe technologie.

Voor TravelMarketing is dit de bevestiging de volgende stap naar de toekomst te zetten. Het aantrekken en contracteren van meer dan 10 nieuwe DMC partners in 2017 noopt tevens het succesvolle TravelMarketing tot het afscheid nemen van een aantal partners. Hiervan het meest in het oog springende is Liberty International.
Na 15 jaar goede samenwerking hebben beide partijen besloten ieder haar eigen richting op te gaan. De markt is continue in beweging en inspelen op vernieuwingen en bijstellen van de visie op de toekomst is essentieel.

Zoals u van ons gewend bent mag u niet anders verwachten dat u als organisator altijd de beste offerte aangeboden krijgt uit ons kwalitatieve netwerk van DMC's. Met een dosis onuitputtende creativiteit onderbouwt met onafhankelijk advies.

Wij zijn klaar voor een nieuw reislustig jaar.

Kisa van den Berg & Sigrid Scheffer