let us
be your
guide

U bent hier

Zonovergoten Santo Domingo

De Dominicaanse Republiek is een bestemming als geen ander, met verbazingwekkende natuur, intrigerende geschiedenis en rijke cultuur. Het eiland wordt omgeven door de Atlantische Oceaan in het noorden en de Caribische Zee in het zuiden met ‘s werelds beste stranden. Het eiland is in 1492 ontdekt door Christopher Columbus en biedt vele spannende culturele ervaringen zoals muziek, kunst en festivals. Geniet van de unieke Dominicaanse specialiteiten zoals sigaren, rum, chocolade, koffie, amber en larimar. Met meer dan 25 designer golfbanen is het de nummer #1 bestemming voor golfliefhebbers. Het tropisch savanneklimaat kenmerkt zich door veel warme en vochtige dagen.

Dominicaanse Kooklessen

Bezoek het Scape Cafe en leer traditionele Dominicaanse recepten koken met lokale chef-koks. In een ontspannen sfeer delen de lokale experts hun ruime ervaring en geven zij tips. De kooklessen duren ongeveer 2 uur en u zal een Dominicaanse 3 gangen diner bereiden. Het diner zal zelf door u worden verorberd, dus doe uw best!  

Eiland safari

Vanuit de lobby van het hotel vertrekken we met Safari Vrachtwagens. Na de eerste beginselen deze monsters onder de knie te krijgen, rijdt u door de heuvels en dorpen om de Mountain Ranch te bereiken. Tijdens deze enerverende rit krijgt u informatie over het landschap, de mensen en de cultuur. Eenmaal op de berg ondergaat u diverse fysiek uitdagende activiteiten om de jungle te overleven.

Cap Cana eco trails 

Uitgerust met helm, zaklamp, handdoek en een paar goede wandelschoenen, verkent u de Cap Cana met haar eindeloos veel eco-paden. Zie siësta vierende vleermuizen hangen aan het plafond van de eeuwenoude Iguabonita grot. U bent getuige van een verscheidenheid aan vogels die endemisch zijn op het eiland. Stalagmieten en stalactieten, rotsformaties en de grot fauna zijn een interessant onderwerp voor natuurliefhebbers. Aan het eind van dit avontuur verfrist u zich in de Hoyo Azul, het mooiste en tevens populairste cenote van het eiland.

Sportieve actie op het strand

Breng de ochtend door op Macao Beach; cruise rond in een kajak, snorkelen in ondiep water of speel een spannend potje beachvolleybal of voetbal. Tussen de activiteiten kunt u lekker ontspannen op uw strandbed, terwijl de barman drankjes vol hydraterende, tropische vruchten en groenten serveert. Na alle inspanningen wacht u een succulente Dominicaanse lunch.

Rumproeven

Met een rondleiding door een kelder vol rum, gaat u het rijke aroma van het verouderingsproces waarderen die dit drankje nog lekkerder maakt. U krijgt informatie over de productie processen die de stokers dagelijks uitvoeren. De toer eindigt in het historische centrum van de rum distilleerderij waar uiteraard geproefd wordt. Niet teveel, het spul is sterker dan u denkt!