let us
be your
guide

U bent hier

Kleurrijk Marrakesh

Laat u meevoeren in het ritme van deze legendarische stad. De vestingmuren, tuinen en mooie paleizen stammend uit de keizerlijke gouden eeuw vormen nu het decor voor culturele, sportieve, artistieke en economische gratie. Wilt u koortsachtig winkelen in de vele straatjes of relaxen in één van de nieuwe spa mogelijkheden? Een traditionele tajine proeven of in Marrakesh-stijl tapas eten bij een hippe loungebar? Wilt u opgaan in de levendige mensen massa op het beroemde Jemaa el Fna plein of een afzakkertje nemen in een modieuze nachtclub waar bekende DJ's draaien? Misschien wilt u zelfs skiën over de hellingen van de Atlas? Mogelijkheden ten over en allemaal redenen om na een bezoek aan Marrakesh spoedig terug te keren!

Wat een schat, die Fatima

Met behulp van een kaart en de lokale bevolking moet een schat worden gezocht in het centrum van de Medina. Een wandeltocht door de nauwe straatjes in de Medina, een rit in een authentieke paardenkoets en diverse opdrachten brengen u steeds dichterbij. Door deze interactieve bezigheid ontdekt u op eigen houtje het oude Marrakech en leert u meer over de Marokkaanse cultuur en keuken.

Laat een ballonnetje op

Met een jeep wordt u van het hotel opgehaald en naar het palmbos van Marrakech gebracht. Van hieruit start uw spectaculaire reis met een hete luchtballon die over Marrakech voert. Aan het einde van de vlucht wordt er bij een Marokkaanse familie in het dorpje in het palmbos een kopje koffie of thee gedronken en wordt er een diploma uitgereikt als bewijs voor uw eerste Marokkaanse ballonvlucht. Een unieke ervaring.

Adrenaline kick

In het midden van het Hoge Atlas Gebergte ligt het park Terres D'Amanar, één van de grootste training terreinen in Afrika. Terres d'Amanar is een uniek concept in Marrakech. Het 173 hectaren grote park biedt voor ieder wat wils vanwege de vele mogelijke activiteiten. Ontdek dit avonturen park en haar hoge bomen. Als u durft, tokkel dan naar beneden onder het toeziend oog van professionals. Of maak een off road tocht te paard of per mountainbike.

Laat de handjes wapperen

Vertrek per 4x4 vanuit Marrakech naar het hoge Atlas Gebergte en rij naar het centrum van een echt Berbers dorp. Tijdens deze excursie krijgen de gasten een workshop in het vervaardigen van lokale producten met hulp van de vakmensen in het dorp. De zelfgemaakte producten worden achteraf geschonken aan de bewoners.

Check in in de woestijn

In de ochtend vertrekt u per jeep vanuit Marrakech richting het Atlas Gebergte. Tijdens de tocht passeert u kleine dorpjes en verandert de natuur per kilometer. Er wordt geluncht in een prachtige villa, gelegen aan een meer. Wanneer u de beroemde Agafay woestijn achter het stuur van een quad oversteekt voelt u letterlijk de aarde onder u wegschuiven. Er wordt gedineerd met folklore muziek en entertainment en natuurlijk mag de waterpijp niet ontbreken. U zult overnachten in een speciale Caïdal tent, luxe maar toch in de natuur.