Nieuws

Een kijkje in de dagelijkse praktijk van TravelMarketing, zoals jaarlijkse studiereizen die wij organiseren, meetings waar u ons kunt ontmoeten en (internationale) events. Leest u met ons mee?
IBTM 2019
IBTM World 2019

Ook dit jaar is een groot deel van het TravelMarketing DMC netwerk weer aanwezig op de IBTM World beurs in Barcelona. Wij hebben een handig overzicht voor u gemaakt, zodat u precies weet wie van ons netwerk aanwezig is en waar zij zich bevinden op de beursvloer. U kunt op voorhand ook een afspraak met hen maken. Wij willen u daar uiteraard graag bij helpen.

Gaby en Sigrid
EXPO 2020 in Dubai

Met minder dan een jaar te gaan, is de promotie van de Expo 2020 Dubai nu volledig van start. Onze DMC-partner in de VAE, Gulf Circle Tours is aangesteld als Authorized Ticket Reseller van dit giga evenement. Het wordt een geweldige tentoonstelling met een groot aantal paviljoens van over de hele wereld. Gulf Circle Tours stelt met plezier op maat hospitality pakketten voor u samen om dit unieke event te bezoeken. Gaby Seikaly, General Manager van Gulf Circle Tours, was afgelopen oktober in Nederland om dit evenement te promoten. Tezamen met Sigrid Scheffer van TravelMarketing brachten zij een persoonlijk bezoek aan een aantal geselecteerde MICE-organisatoren in Nederland.

Nessy Hunt 2019
Nessy Hunt

Bill Thomson van Hello Scotland en zijn collega Rob Steadman uit Inverness waren op 28 augustus 2019 klaar voor de jacht op Nessy, zoals men het monster van Loch Ness ook wel noemt. Het beestje wilde op vakantie en was gesignaleerd in de grachten van Amsterdam. Tezamen met 25 klanten uit de Nederlandse MICE industrie vertrokken we goed gemutst rond 15.00 uur vanaf het Singel met salonboot De Swaen en haar bemanning kapitein Nadat en matroos Sylvia.

UK enlarged
Het optreden van Alan Ramirez van UK’s top DMC Spectra was een hit

Alan Ramirez (Spectra DMC) heeft “the latest and greatest” programma’s en bestemmingen van de UK op geheel eigen spontane wijze gepresenteerd in een Nederlandse sales ronde van 3 tot en met 5 juli 2019.

Frankfurt Immer 2019
Good vibes in Frankfurt

Ook dit jaar was TravelMarketing aanwezig op de IMEX beurs in Frankfurt op 22 en 23 mei 2019. Samen met 7 geweldige vrouwelijke ondernemers uit de Nederlandse reis & MICE industrie kwamen we op uitnodiging van DMC Spectra UK per ICE trein naar Frankfurt. Het was een vroegertje, echter daardoor wel het maximale uit de dag kunnen halen. Onderweg moesten we onverhoopt overstappen naar een andere ICE trein wegens een aantal defecten. Better safe than sorry!