Nieuws

Een kijkje in de dagelijkse praktijk van TravelMarketing, zoals jaarlijkse studiereizen die wij organiseren, meetings waar u ons kunt ontmoeten en (internationale) events. Leest u met ons mee?
Senses of Cuba - team
Senses of Cuba nu onderdeel van netwerk TravelMarketing

Op maat reizen naar Cuba zijn bij Senses of Cuba in vertrouwde handen.
Senses of Cuba is gevestigd in hartje Havana en heeft een Europese achtergrond. De uit Duitsland afkomstige Bernd Herrmann is sinds 2001 woonachtig in Havana en is al 16 jaar actief als DMC voor op maat gesneden reisprogramma’s.

Pan-cars-rally1
Famtrip G14 naar Vilnius & Riga

TravelMarketing organiseert in samenwerking met DMC partner Via Hansa een ludieke vijfdaagse studiereis van 11 tot 15 februari 2020 naar Vilnius (Litouwen) en Riga (Letland) exclusief voor G14 leden (Young Industry Leaders). Plezier gegarandeerd!

Famtrip - Tallinn
Famtrip naar Tallinn

Wij organiseren samen met onze DMC Via Hansa een Famtrip naar Tallinn voor de Belgische MICE markt van 27 – 30 maart 2020. Het boordevolle programma laat u op verrassende wijze kennismaken met deze geweldige bestemming. Lees verder en download het programma.

IBTM 2019
IBTM World 2019

De IBTM World beurs 2019 in Barcelona is weer een feit. Het netwerk van TravelMarketing heeft zich van haar beste kant laten zien.

Main_visual_Expo2020_Dubai
EXPO 2020 in Dubai

Met minder dan een jaar te gaan, is de promotie van de Expo 2020 Dubai nu volledig van start. Onze DMC-partner in de VAE, Gulf Circle Tours is aangesteld als Authorized Ticket Reseller van dit giga evenement.