Nieuws

Een kijkje in de dagelijkse praktijk van TravelMarketing, zoals jaarlijkse studiereizen die wij organiseren, meetings waar u ons kunt ontmoeten en (internationale) events. Leest u met ons mee?
Nessy Hunt 2019
Nessy Hunt

Bill Thomson van Hello Scotland en zijn collega Rob Steadman uit Inverness waren klaar voor de jacht op Nessy, zoals men het monster van Loch Ness ook wel noemt. Het beestje wilde op vakantie en was gesignaleerd in de grachten van Amsterdam. Tezamen met 25 klanten uit de Nederlandse MICE industrie vertrokken we goed gemutst rond 15.00 uur vanaf het Singel met salonboot De Swaen en haar bemanning kapitein Nadat en matroos Sylvia.

London_main
Famtrip naar Londen

TravelMarketing organiseerde op 6 en 7 februari 2019 in samenwerking met Spectra DMC een blits bezoek aan Londen voor een aantal top relaties.

Frankfurt Immer 2019
Good vibes in Frankfurt

Ook dit jaar was TravelMarketing aanwezig op de IMEX beurs in Frankfurt op 22 en 23 mei 2019. Samen met 7 geweldige vrouwelijke ondernemers uit de Nederlandse reis & MICE industrie kwamen we op uitnodiging van DMC Spectra UK per ICE trein naar Frankfurt. Het was een vroegertje, echter daardoor wel het maximale uit de dag kunnen halen. Onderweg moesten we onverhoopt overstappen naar een andere ICE trein wegens een aantal defecten. Better safe than sorry!

TravelValue
TravelValue by TravelMarketing

Onder de noemer TravelValue by TravelMarketing heeft TravelMarketing uit Amsterdam intensief gewerkt aan een business platform waarmee vraag en aanbod online real-time inzichtelijk wordt.

Be Like Iris - Kisa Sigrid
#BeLikeIris

TravelMarketing koppelt trends in de MICE markt aan tijdloos stijlicoon Iris Apfel in de vorm van een sales ronde door Nederland en Belgiƫ.