London calling

Spectra DMC UK en TravelMarketing doen een salesronde door Nederland en dat belooft wat.

Voor de geïnteresseerden organiseert TravelMarketing van 3 tot en met 5 juli 2019 een eenmalige sales ronde door Nederland. Ontmoet Alan Ramirez van UK’s top DMC Spectra.

Waar ter wereld kunt u een ​​nummer van de Beatles op nemen in de studio’s waar de band 95% van al hun nummers zelf hebben opgenomen? En waar kunt u James Bond-activiteiten ervaren in de filmstudio’s waar alle Bond-films zijn gemaakt? Of laat u zich liever betoveren door de originele Britse kroonjuwelen tijdens een privé rondleiding met een glas champagne in de hand?

Groot-Brittannië heeft zoveel meer te bieden dan de hoofdstad Londen alleen; Liverpool is een coole bestemming met een indrukwekkende muzikale en culturele historie.

Manchester (bekend van twee wereldberoemde voetbalteams) is hip, heeft een fascinerende geschiedenis en staat aan de Europese top als het om nachtclubs gaat.

Oxford en Cotswold staan garant voor romantiek. Brighton, Bath, Cambridge, York, Chester en Wales… stuk voor stuk unieke bestemmingen op minder dan twee uur rijden van London. En als dat nog niet genoeg is, dan zijn er ook thematische programma’s met Harry Potter, Downton Abbey, Game of Thrones en Cool Britannia.

 

Grijp uw kans en neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.