Burgemeester Pabstlaan 10A5, 2131 XE Hoofddorp

Onze #STAY.IN.THE.GAME. campagne op Facebook is begin mei 2020 live gegaan en meteen stroomden de vele leuke reacties binnen. Ontroerend, grappig, verrassend….

 

Het idee

“Geveld door een wereldwijd virus zijn we verplicht met z’n allen thuis te werken. Hopelijk kom jij deze periode goed door. Wat ben jij eigenlijk aan het doen met deze vrijgekomen tijd? Pak je jouw rust om straks weer te kunnen knallen of ben je verborgen talenten aan het ontdekken? Is het huis al af? Tuin op orde? Auto gewassen? Netflix leeg gekeken? Ramen gezeemd? …………

Kortom, we zijn heel nieuwsgierig wat je aan het doen bent. Deelnemers aan de campagne kunnen op luchtige wijze hun eigen ervaringen met elkaar delen. Zowel ons wereldwijde DMC netwerk alsmede al onze klanten van talloze MICE organisaties vanuit Nederland en België doen hier aan mee. En het mooie is, iedereen gaat los. Zo leuk om te zien!”

 

 

#STAY.IN.THE.GAME.

De campagne knipoogt naar RUMAG, Lubach en Loesje.

 

Na 3 dagen zijn er al meer dan 300 leden die de meest ludieke #STAY.IN.THE.GAME. activiteiten hebben gedeeld. Hierbij een kleine greep uit de inzendingen: