IMEX beurs Frankfurt 2020

TravelMarketing organiseert 13 en 14 mei a.s. in samenwerking met partner DMC Spectra UK een Hosted Buyers programma naar de IMEX beurs in Frankfurt.

IMEX is een toonaangevende beurs voor de MICE industrie met meer dan 3400 exposanten uit 170 landen en meer dan 250 educatieve sessies. Ontmoet exposanten van over de hele wereld, krijg inzicht en inspiratie van experts en innovators uit de industrie en neem deel aan talloze netwerkevenementen. Op de IMEX vindt u alle leveranciers die u nodig heeft voor het organiseren van evenementen, zoals grote hotelketens, verrassende locaties en de nieuwste technische hoogstandjes.

Onze Hosted Buyers groep overnacht in een comfortabel en centraal gelegen hotel in Frankfurt. Op woensdagavond 13 mei a.s. organiseren wij een gezellig informeel netwerkprogramma, omlijst met hapjes en drankjes. Geïnteresseerd in deelname? Neem gerust contact met ons op.