A Tale of Three Cities – 12 maart 2020

Op 12 maart a.s. organiseert onze partner Wallace Travel Group uit Ierland een bijzondere klanten bijeenkomst in Karaat Amsterdam: ‘A Tale of Three Cities’. De nieuwste en hipste programma’s in Dublin, Belfast en Cork zullen met verve worden gepresenteerd. Ierland heeft alles in huis: een magische natuur, maar ook historie en jeugdige charme. Ieren zijn erg gastvrij en zorgen voor veel gezelligheid, waar de gasten deze middag zeker van zullen genieten.

De Ierse Republiek telt ongeveer 4,5 miljoen inwoners op een oppervlakte van 69.825 km² (ongeveer twee keer zo groot als Nederland). In het noordoosten grenst de Republiek aan Noord Ierland,wat een onderdeel is van het Verenigd Koninkrijk. Het nationale symbool van Ierland is een Keltische harp, die ook op de Ierse euromunten afgebeeld staat. De Ieren zijn erg trots op hun al duizenden jaren oude cultuur en houden veel tradities in ere, zoals de viering van St. Patrick’s Day op 17 maart, waarbij iedereen in het groen gekleed gaat, en het eten van Irish Stew (beef met wortels en kool) tijdens Halloween. De traditionele muziek hoort u overal, van de pubs tot in de stadscentra en er worden regelmatig muziekfestivals door het hele land georganiseerd.

Ga hier naar onze bestemmingspagina’s: COOL CORK, DOE DUBLIN & BRUISEND BELFAST 

Related Posts