Burgemeester Pabstlaan 10A5, 2131 XE Hoofddorp

Senses of Cuba nu onderdeel van netwerk TravelMarketing

Op maat reizen naar Cuba zijn bij Senses of Cuba in vertrouwde handen.

Senses of Cuba is gevestigd in hartje Havana en heeft een Europese achtergrond. De uit Duitsland afkomstige Bernd Herrmann is sinds 2001 woonachtig in Havana en is al 16 jaar actief als DMC voor op maat gesneden reisprogramma’s.

Met Senses of Cuba versterkt TravelMarketing haar netwerk met een bestemming die op een toenemende belangstelling mag rekenen. Het team bestaat uit dertig professionals, een mooie mix van Europese en lokale expertise. Zij creëren programma’s waar authentiek Cuba wordt gecombineerd met het hedendaagse. Cuba ontwikkelt zich snel, dus enige haast is geboden. Een bezoek is meer dan de moeite waard.

Ga hier naar onze bestemmingspagina’s: Hot Havana & bekijk de Senses of Cuba DMC pagina.