Burgemeester Pabstlaan 10A5, 2131 XE Hoofddorp

Nessy Hunt

Woensdag 28 augustus 2019 was het zover!

Bill Thomson van Hello Scotland en zijn collega Rob Steadman uit Inverness waren klaar voor de jacht op Nessy, zoals men het monster van Loch Ness ook wel noemt. Het beestje wilde op vakantie en was gesignaleerd in de grachten van Amsterdam. Tezamen met 25 klanten uit de Nederlandse MICE industrie vertrokken we goed gemutst rond 15.00 uur vanaf het Singel met salonboot De Swaen en haar bemanning kapitein Nadat en matroos Sylvia.

Bill en Rob heetten de gasten van harte welkom met een goed glas Legends of Loch Ness Gin. Rob vertelde honderduit over zijn hometown Inverness, de prachtige Schotse Hooglanden en de mogelijkheden voor incentive groepen. Daarna werden de gasten gevraagd het brein op volle toeren te laten werken gedurende de 15 moeilijke quizvragen. En als klap op de vuurpijl vonden we eindelijk Nessy, al zwemmend nabij de Nijlpaardenbrug van Artis.

Bill wilde de vangst nog filmen met zijn drone, maar helaas haalde dit apparaat het beestje niet en kwam 5 seconden na take-off te water teneinde nooit meer te worden teruggevonden. Dat mocht de pret niet drukken. In het heerlijke weer voeren we nog langs de highlights van Amsterdam onder het genot van een Nessy cupcake en talloze andere lekkernijen. Eenmaal terug gekomen op de kade, hebben we samen met alle Nessy Hunters nog even nagepraat over dit grote avontuur in café De Brabantse Aap. We bedanken alle gasten die hier aan hebben deelgenomen.

Related Posts