Burgemeester Pabstlaan 10A5, 2131 XE Hoofddorp

Het optreden van Alan Ramirez van UK’s top DMC Spectra was een hit

Alan Ramirez (Spectra DMC) heeft “the latest and greatest” programma’s en bestemmingen van de UK op geheel eigen spontane wijze gepresenteerd in een Nederlandse sales ronde van 3 tot en met 5 juli 2019.

Het aanbod is niet alleen  breed maar vooral ook verrassend en innovatief. De reacties waren overweldigend.

Met talloze vluchten dagelijks naar Londen en prima treinverbindingen, is voor elke type reiziger het vervoer prima geregeld.

Elementen uit het programma aanbod:

Waar ter wereld kunt u een ​​nummer van de Beatles op nemen in de studio’s waar de band 95% van al hun nummers zelf hebben opgenomen? En waar kunt u James Bond-activiteiten ervaren in de filmstudio’s waar alle Bond-films zijn gemaakt? Of laat u zich liever betoveren door de originele Britse kroonjuwelen tijdens een privé rondleiding met een glas champagne in de hand?

Groot-Brittannië heeft zoveel meer te bieden dan de hoofdstad Londen alleen; Liverpool is een coole bestemming met een indrukwekkende muzikale en culturele historie.

Manchester (bekend van twee wereldberoemde voetbalteams) is hip, heeft een fascinerende geschiedenis en staat aan de Europese top als het om nachtclubs gaat.

Oxford en Cotswold staan garant voor romantiek. Brighton, Bath, Cambridge, York, Chester en Wales… stuk voor stuk unieke bestemmingen op minder dan twee uur rijden van London. En als dat nog niet genoeg is, dan zijn er ook thematische programma’s met Harry Potter, Downton Abbey, Game of Thrones en Cool Britannia.

Related Posts