Burgemeester Pabstlaan 10A5, 2131 XE Hoofddorp

Good vibes in Frankfurt

Spectra DMC UK en TravelMarketing hebben er een feest van gemaakt op de IMEX beurs 2019 in Frankfurt.

TravelMarketing was aanwezig op de IMEX beurs in Frankfurt op 22 en 23 mei 2019. Samen met 7 geweldige vrouwelijke ondernemers uit de Nederlandse reis & MICE industrie kwamen we op uitnodiging van DMC Spectra UK per ICE trein naar Frankfurt. Het was een vroegertje, echter daardoor wel het maximale uit de dag kunnen halen. Onderweg moesten we onverhoopt overstappen naar een andere ICE trein wegens een aantal defecten. Better safe than sorry!

Rond 11.00 uur stonden we op het perron in Frankfurt en stond de bus ons op de te wachten ons naar de Messe te brengen.

Na een dag vol enthousiaste afspraken, liepen we naar het nabij gelegen Hessischer Hof, een heel leuk boutique hotel tegenover de Messe beurs. Heerlijke kamers, veel faciliteiten en ….. de beste hotelbar van de stad: Jimmy’s, met live pianomuziek waardoor er uit volle borst kon worden meegezongen. Het avondprogramma was zeer goed georganiseerd door onze partner Spectra UK. Alle gasten werden opgehaald door velo-taxi’s en zo reden we duurzaam door de stad naar de Westbar. Hier stonden overheerlijke hapjes en drankjes klaar, uitgeserveerd door zeer vriendelijk personeel. We hebben met elkaar de avond op een zeer relaxte en informele wijze doorgebracht.

De volgende dag stonden de agenda’s weer bol van de afspraken en rond 15.30 uur reden wij met een shuttle bus richting het treinstation van Frankfurt. Hier stond de ICE op ons te wachten en uiteindelijk reden we met tassen vol ideeën en tonnen inspiratie huiswaarts. We hebben genoten van onze gasten en van alle bevlogen afspraken met onze partner DMC’s op de beursvloer!

De sfeer was optimaal. Kijk maar mee.

Related Posts