TravelValue by TravelMarketing

TravelMarketing introduceert nieuw mondiaal MICE applicatieplatform.

Onder de noemer TravelValue by TravelMarketing heeft TravelMarketing uit Amsterdam intensief gewerkt aan een business platform waarmee vraag en aanbod online real-time inzichtelijk wordt. De aangesloten Destination Management Companies kunnen de voortgang van groepsaanvragen op volledig transparante wijze volgen. De operationele beta-versie is per 28 januari 2019 ingevoerd.

 

 

 

“We zien dat kwaliteit en snelheid in het afhandelen van MICE aanvragen hand-in-hand dienen te gaan. De kracht van online applicatie-ontwikkeling speelt hierin een onmiskenbare rol. Voor het verwerken van de hoeveelheid aanvragen die TravelMarketing dagelijks ontvangt en in haar netwerk uitzet, een noodzakelijk instrument.”

Het wereldwijde netwerk van professionele DMC’s verbonden aan TravelMarketing heeft een persoonlijke toegang gekregen. Inmiddels hebben al meer dan twintig DMC’s op deze wijze TravelValue leren kennen. Het platform wordt onder de strikte GDPR compliancy regels beschikbaar gesteld en in beheer genomen.

 

 

“Deze wijze van ketenintegratie staat garant voor het optimaal invullen van iedere klantbehoefte in een markt die zich in toenemende mate kenmerkt door creatief maatwerk, geproduceerd op efficiënte en doeltreffende wijze. De eerste reacties uit het DMC-netwerk zijn ronduit positief.”