Intens Ibiza

Iedereen weet dat op Ibiza (in lokale taal: Eivissa) een feestje gebouwd kan worden. Maar Ibiza is zoveel meer. Het eiland dat vanaf de jaren ´60 door hippies wordt omarmd, is inderdaad de plek waar de jet set samenkomt in exclusieve clubs, maar blijft toch vooral het eiland van vrijheid. Een smeltkroes van culturen en een toevluchtsoord voor creatieve mensen. D’alt Villa, de oude stad, is een historische plek waar u zich meteen thuis zult voelen. Ibiza biedt voor zakelijke groepen een breed scala aan memorabele mogelijkheden. Het weer is het hele jaar door aangenaam. 

Mehari special

Lekker over het eiland toeren met de natuur om u heen in een half-open Mehari. Niet alleen is uw voertuig een unicum, de ervaring over het eiland te rijden op zoek naar goed bewaard gebleven pareltjes is minstens zo speciaal.

Hedendaagse historie

D’Alt Villa oftewel het oude Ibiza stad is een UNESCO erkende plaats. De unieke historie leent zich voortreffelijk voor bijzondere momenten; het bastion of het klooster dienen als decor voor intieme en exclusieve evenementen.

Culinair podium

De samenkomst van innovatieve technologie en culinaire kunst leidt tot een onvergetelijke beleving. Dit is niet zomaar een diner, dit is een ervaring waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld. Met recht een sensatie.

Beste nacht ooit

Gelegen in een prachtige grot heeft deze geweldige beach club zicht op de Sol D’en Serra baai. Geniet van een sundowner, luister naar een vliegende saxofoniste tijdens een flyboard show en vier het feestje van uw leven na het overheerlijke diner.

Eivissa Vibes

Dompel uzelf onder in de historie van het eiland en ervaar D’Alt Villa zoals het was in de Zestiende eeuw. Het traditionele leven wordt door ervaren acteurs voor u uitgebeeld en toegelicht. U zit er helemaal in!

Related Posts