Fief Tel Aviv

Tel Aviv is de culturele en commerciële hoofdstad van Israel, ook bekend als de stad die nooit slaapt. Het is een levendige stad met een opwindend uitgaansleven en non stop entertainment. Tel Aviv ligt aan de kust met een 14 kilometer lang zandstrand waar 300 dagen per jaar de zon schijnt. U kunt het hele jaar heerlijk door zwemmen in de warme zee. Door de prachtige architectuur van de straten, boulevards, pleinen en gebouwen is De Witte Stad door UNESCO uitgeroepen tot wereldcultuurerfgoed. Op slechts een uur rijden ligt de heilige stad Jeruzalem. In één dag kunt u de meest beroemde en historische plekken bezichtigen om daarna weer terug te keren naar het dynamische Tel Aviv.

Traditioneel shabbat diner

‘Shabbat of a Lifetime’ is een uniek programma dat mensen van allerlei religies de mogelijkheid biedt om een echte Shabbat avond bij een lokale familie uit Jeruzalem mee te maken. Dit programma maakt het tevens mogelijk om de historische Klaagmuur te bezoeken en duizenden gelovigen te aanschouwen. U neemt deel aan oude traditionele Joodse gebruiken en proeft eigengemaakt, traditioneel Joods eten tijdens uw bezoek aan het Heilig Land.

Ronde van Tel Aviv

Fiets onder begeleiding van een kundige gids over de mooie fietspaden langs de uitgestrekte stranden van Tel Aviv, de kunstenaarswijk Neve Tzedek, de Witte Stad, de boulevards, het Yarkon Park en nog veel meer. Tijdens het fietsen worden er door de jonge fietsgidsen boeiende verhalen verteld. Dit is de perfecte manier om de vrolijke en kleurrijke atmosfeer van Tel Aviv te proeven.

Thuiswedstrijd

Deze kookworkshop is een fantastische ervaring voor mensen die niet alleen interesse hebben in het bezoeken van de lokale markt maar die ook echt zelf willen koken met verse en lokale ingrediënten. Deze workshop bij de chef thuis en onder zijn toeziend oog maakt u originele Israëlische gerechten.

Segway tour door de oude Stad van Jeruzalem 

Jeruzalem, hoofdstad van Israel vormt de bakermat van de drie grootste religies; het Christelijk geloof, het Joodse geloof en de Islam. Het is een stad met een sterke spirituele, betoverende atmosfeer en een schat aan historische en archeologische bezienswaardigheden. Ervaar de unieke segway toer door het hart van de Oude Stad met adembenemende uitzichten en landschappen. Het eeuwenoude Jeruzalem ontvouwt zich in het noorden en de Stad van David in het midden.

Toms Cars avontuur aan de Dode zee

U mag zelf de Tom Car besturen en juist niet op de reguliere paden, maar in de Judea woestijn. U arriveert op een privé strand aan de Dode Zee waar u geniet van de vele spafaciliteiten en modderbaden. Na officiële sluitingstijd bij zonsondergang zult u het historische, magistrale Massada privé per kabelbaan bezoeken. Vervolgens neemt u plaats aan het diner wat midden in de woestijn geserveerd wordt onder de klanken van een DJ die de hele nacht opzwepende muziek draait.

Related Posts