Buigen voor Barcelona

Barcelona is een kosmopolitische stad met geweldige cultuur en architectuur. De op één na grootste stad van Spanje en tevens de hoofdstad van de autonome regio Catalonië is een stad in constante verandering. Barcelona leeft en straalt en is er altijd iets nieuws te beleven! De temperatuur is het gehele jaar aangenaam. Met name in de winter maanden is Barcelona aantrekkelijk geprijsd. 

Word Masterchef

Ontdek spelenderwijs de geheimen van de Spaanse traditionele keuken. U maakt kennis met authentieke, typische gerechten zoals paella, gazpacho en tapas. Er wordt gestart met een wandeling over de beroemde Boqueria markt, waar onze koks u tal van tips geven. Eenmaal aangekomen op de kookschool, zult u uw aankopen omtoveren tot een heerlijke maaltijd, bereid in een vriendelijke en ongedwongen sfeer.

Vorstelijk genieten

Casa Batlló is een meesterwerk van Antoni Gaudí en uitgegroeid tot een architectonische legende in Barcelona. Een tijdloos, universeel kunst ontwerp in een fantastische symbiose. Als symbool van het modernisme is de casa voor u toegankelijk voor onvergetelijke zakelijke bijeenkomsten. Meesterlijk.

La Pedrera, exclusieve rondleiding in het donker

Kom en zie hoe Casa Milà, ‘La Pedrera’, tot leven komt in de nacht. Ondek haar verborgen geheimen en wordt getuige van het dagelijkse leven, de gewoontes en de kleine verhalen van de bewoners van dit 100-jaar oude, bijzondere gebouw. U stapt als een ander mens weer naar buiten.

Privé op de catamaran

Een cruise aan boord van een catamaran is dè manier om de skyline en de stranden van Barcelona vanaf zee te bewonderen. ‘s Avonds vaart u de zonsondergang tegemoet. Voor de muziekliefhebber organiseren wij een speciale jazz cruise! Ontspan en geniet van deze zeilervaring op de Middellandse Zee. De professionele bemanning maakt het helemaal af.

Picasso beleving

We bezoeken een aantal plekken uit het leven van Pablo Picasso. Uw gids vertelt over hoe hij naar Barcelona kwam als kleine jongen, zijn eerste lessen op de kunstschool, zijn eerste expositie en de intense relatie die hij had met deze stad. Nog leuker wordt het als de tour eindigt in een klein atelier, waar Picasso’s werk tentoongesteld werd. Laat de ‘Picasso’ in u los en schilderen maar.

Related Posts