let us
be your
guide

U bent hier

Perfect Palma de Mallorca

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, een eilandengroep in de Middellandse Zee behorende tot Spanje. Mallorca is al jaren één van de populairste Spaanse vakantiebestemmingen en dat is zeker niet zonder reden. Het eiland is vol contrasten: kilometerslange zandstranden, kleine beekjes, spectaculaire uitzichten zoals de Tramuntana bergketen. De hoofdstad is Palma de Mallorca is feitelijk Barcelona in het klein. Voorzien van een eigen Ramblas, grote jachthaven en een mix van trendy hotels en kleine, hippe restaurants. Palma de Mallorca staat bekend om de prachtige kathedraal La Seu uit de 13e eeuw, één van de mooiste kerken van Spanje. Op het eiland  heerst het zogenoemde Middellandse Zeeklimaat. De temperaturen worden aan de kust getemperd door een zeewind en in de bergen door de hoogteligging. 

Proeven tot je er bij neer valt

Ontdek de diversiteit aan gastronomische smaken die dit eiland te bieden heeft en bezoek de prachtige Mallorcaanse wijnlanden met de trein of op de fiets. U koopt lokale producten op de ochtendmarkt en gaat daarmee een typisch Spaans gerecht zoals paella koken op één van Mallorca's pittoreske boerderijen. Uiteraard is het ook mogelijk diverse tapas te proeven in de hoofdstad Palma. Te voet, per fiets of in een tuk-tuk laat u zich (ver)voeren van en naar al het lekkers.

Zeilig


Mallorca is een uitermate geschikte stek voor watersport. Ervaar de schoonheid van de Middellandse zee. Wilt u varen met een vleugje luxe of bent u liever intensief bezig tijdens een zeilregatta? Ontspannen kan heerlijk op een catamaran in de zon. Er zijn tijdens de vaartocht kajakken, sup-surfplanken, snorkels en jetski’s beschikbaar om de prachtige baaien van heel dichtbij te bewonderen. 

Lekker buiten spelen


Het eiland biedt zo veel mogelijkheden. Beetje ballen op de Olympische Beach? Uw vaardigheden tonen door met een Segway over het eiland te touren? Of doet u liever een rally in een vintage auto, een uitdagende toer lekker sportief op de driewieler of mountainbike? Verleg uw grenzen met canyonning of geniet gewoon van de schoonheid van het eiland tijdens een wandeling. Voor de liefhebbers is het ook mogelijk van het uitzicht te genieten in een luchtballon. Het eiland is niet geschikt voor bankzitters. Maak uw keuze en leef u uit!

Even een momentje rust


Ga terug naar de basis en hervindt uzelf in één van de vele wellness locaties. Onder begeleiding van een professionele yoga leraar leert u met alle liefde hoe u uw gezondheid kunt verbeteren. Begin de dag met een yoga sessie bij zonsopgang. Daarna kunt u een stevige balletje slaan op een werkelijk prachtige golfbaan. Uiteraard zal de ochtend worden afgesloten met een gezonde lunch! Zen.

Fast & Furious Mallorca stijl


In 2,8 seconden naar 100 km/u. Laat de snelheidsfreak in u volledig los gaan. De speciaal ontwikkelde tweezitter auto's zijn zo gemodelleerd dat ze bijna identiek zijn aan de Formule 1 racewagens van Le Mans. Test niet alleen het voertuig, maar ook uw moed en angst. Na een aantal proefrondes gaat de race beginnen. Bent u de toekomstige winnaar?