let us
be your
guide

U bent hier

Eindeloos Edinburgh

De hoofdstad van Schotland is Edinburgh. Deze stad is beroemd om haar klassieke kastelen, paleizen, prachtige landhuizen, kunst en musea. Maar u kunt er ook fantastisch winkelen. De stad staat bekend om haar traditionele koffie & thee cultuur en uiteraard om de vele whisky's, die het land produceert. Sinds 1492 werd Schotland geregeerd vanuit deze prachtige stad, totdat de Engelsen het overnamen in 1700. Pas in 1999 gaf Engeland het Schotse Parlament terug naar aanleiding van een autonomie referendum onder de Schotse bevolking. De inwoners noemen Edinburgh ook wel ''The Auld Reekie'' (de oude rokerd). Edinburgh heeft een gematigd zeeklimaat met milde winters en koele zomers.

Impulse Interactive

Als u op zoek bent naar een activiteit waarbij u andere mensen echt leert kennen, dan is Impulse Interactive wat voor u. U werkt in een team waarbij technologie de leidraad is en creativiteit van u verwacht wordt. De speciaal geprogrammeerde Impuls Smartphone communiceert de opdrachten. U gaat op avontuur en verkent de binnenstraten van Edinburgh.

Het andere golfen

De golfbuggy wordt vervangen door een Landrover, een quad, een mountainbike, een oldtimer of zelfs een helikopter. En uw golfbaan? Een adembenemend landschap van meer dan 50.000 km2. Het gaat niet om wat u doet, maar hoe u het doet. De sport wordt ondergeschikt aan het gezamenlijk avontuur, het plezier en de opwinding.

Whisky, whisky en whisky

We verrassen u graag door whisky op een andere manier uit te schenken. Stelt u zich voor: zonsondergang in een prachtig bergdal, omringd door potige, traditioneel geklede highlanders. Wij drinken gezamenlijk whisky uit een quaich (de Schotse kop van Vriendschap) en wisselen verhalen uit over eer, kracht en overwinningen. Hierna geniet u van een eeuwenoud highlanders diner: de haggis.

Busje komt zo

Hilarisch om rondgereden te worden waarbij u hoog op de weg zit in een typische Engelse rode bus. U bepaalt zelf waar de bus moet stoppen. De chauffeur en de conducteur zijn gekleed in traditionele kleding, de bus is uitgerust met een originele ticketmachine. In het toilet houdt een 15-jarig jongetje zich schuil, die bij het wegrijden doedelzakspelend naar buiten komt en de gasten omver ‘blaast’.

Mannen blijven jongetjes

's Ochtends vroeg zullen de Landrovers klaar staan bij het hotel, zodat u zelf richting het prachtige platteland kunt rijden. Met heel wat bochtjes en winderige weggetjes door de uitgestrekte velden bereikt u uiteindelijk ruiger terrein. Er wordt het uiterste van de auto, maar ook van uzelf gevergt. Het is mogelijk activiteiten af te wisselen met quads en buggies voor de ultieme adrenaline kick.