let us
be your
guide

U bent hier

Aangenaam Athene

Athene is de hoofdstad en tevens grootste stad van Griekenland met maar liefst 4 miljoen inwoners. Deze historische stad is natuurlijk vooral bekend om haar langlopende geschiedenis: het oude Athene was één van de eerste democratieën en wordt beschouwd als de bakermat van de Westerse beschaving. Sinds de Olympische Spelen in 2004 is de stad helemaal opgeknapt. Athene is het hele jaar door zonnig en aantrekkelijk geprijsd.

Marathon Race

Op zoek naar een ludieke activiteit? Ren de laatste 4 kilometer van de originele marathon, welke werd gehouden tijdens de eerste moderne Olympische Spelen in 1896. Er is een officiële finish met aansluitend een prijsuitreiking in het oude Olympische stadion.

‘Ontsluier’ Agistri Eiland

Na een spannende speedboot rally vaart u naar een kleine beschermde baai, waar heerlijk gezwommen en gesnorkeld kan worden in het transparante blauwe water. Op het strand wordt een exclusief barbecue feest georganiseerd om deze relaxte dag smakelijk af te sluiten.

‘Tandje bij’ door Athene

Fietsen is de beste manier om de unieke historie van Athene te ontdekken. De tour fietst ons terug in de tijd en we rijden langs alle hoogtepunten van het oude Athene. Onderweg stoppen we bij een typisch Grieks restaurantje, waar u leert hoe de sirtaki te dansen!

Helicopter view

Vanuit de helicopter heeft u fantastisch zicht op het prachtige Attica gebied rondom Athene. Tegen het einde van de dag, met de schemering van zonsondergang, ziet u de Acropolis zoals de oude Griekse Goden u voorgingen.

Exclusief vorkje prikken

Het geweldige Acropolis museum biedt onderdak aan meer dan 4.000 historische objecten op een oppervlakte van 14.000 m2. U kunt deze unieke locatie exclusief afhuren voor een groep tot 300 personen. Een privé rondleiding met een ervaren historicus behoort tevens tot de mogelijkheden.